En fotvårdsbehandling i födelsedagspresent

Jag tillhör den gruppen av människor som inte trodde så mycket om fotvård, att det skulle kunna vara så bra som det är. Trodde nog att mina fötter mådde ganska bra. Var först när jag tog kontakt med de från Inas Fotvård i Södertälje, efter att jag fått ett presentkort till dem i födelsedagspresent, som jag insåg att det var dags för mig att göra en behandling. Så jag såg till att göra det och så fick det vara allting som jag behövde göra. Finns väl annat som jag kan göra också egentligen istället, men just fotvård tyckte de tydligen att det var bra att ge bort för att, som de beskrev det, att det är något som jag aldrig skulle komma mig för att boka tid för att göra på egen hand.

Fotvård på Inas Fotvård i Södertälje var dock helt underbart och jag tror faktiskt till och med att jag kommer att gå tillbaka dit sen också. Att jag kommer att gå tillbaka till dem när jag behöver pyssla om mig själv lite och unna mig någonting. För jag tycker att det påverkade nästan hela kroppen och därför gör det betydligt mer med fotvård än med någonting som bara påverkar just den del av kroppen som man masserar eller behandlar.

Nu var den behandlingen som jag fick en present så jag behövde inte betala något. Men när jag var där i Södertälje på Inas Fotvård så passade jag på att kolla vad fotvårdsbehandlingarna kostade om jag nu vill gå dit någon annan gång. Kommer inte ihåg exakt vad priser var men vet att jag tyckte det var högst överkomligt för det man fick och det som ingick.

Du gillar kanske också...