Grymt företag inom bygg

Tjena tjena! Mår ni bra? Tänkte höra om ni hört om företaget Deliado Bygg AB? Det ligger i alla fall i Höganes och ville bara tipsa om detta och hur grymma dem är. Tänk att jag, skulle kunna bli nöjd med ett företag? Det har faktiskt jag själv till och med väldigt svårt att förstå mig på.

De hjälpte mig med att bygga om vårt hus vi har, och jag var så himla nöjd. Jag är väldigt enveten när det gäller bygg och hur jag vill ha det, jag är ju också som ni vet väldigt kräsen och svår att göra nöjd. Men detta företaget var jag verkligen nöjd med och jag skulle därför väldigt gärna vilja rekommendera detta till er följare och säga att ni inte gör ett misstag om ni kontaktar denna firma.

Jag var som sagt väldigt rak på sak när jag anlitade detta företag, och förklarade att jag ville att de skulle göra ett bra och noggrant jobb, för att det krävs mycket för att göra mig nöjd.

Detta var inger problem för dem, och de gjorde mig otroligt nöjd. Så om ni vill ha ett grymt företag inom bygg så tycker jag att ni ska ta kontakt med detta företag.

Tack för övrigt för alla era kommentarer. Det är alltid lika kul att läsa. Ha en fortsatt grym dag. Så hörs vi snart av igen. 

Du gillar kanske också...