Vårt företag är numera mer synligt på internet

Hallå eller, jag önskar er alla en trevlig dag då ni tar er tiden till att gå in på min blogg för att läsa mina inlägg. Då min blogg finns att läsa på internet tänkte jag därför prata lite mer om just internet, mer specifikt om sökmotoroptimering och vad företaget Adsearch arbetar med.

Min kontakt med företaget har jag via mitt jobb som via företaget får en landningssida i Göteborg, man kan även få tjänsten i Borås. Den landningssidan vi får av dem gör att vårt företag har större sannolikhet att synas på Google. Företaget jag jobbar är ganska litet i jämförelse med andra och det finns därför en stor konkurens om vem som syns högst upp vid en sökning på internet. Vi har redan sedan innan en hemsida med information om vårt företag och vad vi gör, men vi märkte att det inte gav tillräckligt bra med besökare på hemsidan. Det är anledningen till att vi ville att Adsearch skulle göra en landningssida i Göteborg åt oss. Fördelen med en landningssida är att den inte behöver innehålla lika mycket information utan det är endast kort om vårt företag och vad vi håller på med vilka tjänster vi har att erbjuda. Vi fick komma med våra önskemål, vilket Adsearch jobbade utifrån för att ge oss det bästa möjliga resultat, vi som kund står alltid i fokus när det kommer till deras arbete för att vi skulle bli 100 procent nöjda med deras tjänst. Efter att vår landningssida i Göteborg skapades har det bara gått bättre och bättre för vårt företag och därför kan jag verkligen rekommendera att ta kontakt med det här företaget om man vill göra sitt företag mer synligt på internet.